Στο ρόστερ της εθνικής βόλεϊ ο Παπαδόπουλος της ΑΕΚ για το Ελλάδα-Σουηδία

Στο ρόστερ της εθνικής βόλεϊ ο Παπαδόπουλος της ΑΕΚ για το Ελλάδα-Σουηδία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Ευρωβόλεϊ θα δώσει σήμερα 5/1 στο κλειστό του Ρέντη η Εθνική ανδρών κόντρα στην Σουηδία (5/1, 17.00 TV ΕΡΤ3). Υπενθυμίζεται, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Στο ρόστερ της Εθνικής βρίσκεται και ο Διαγώνιος της ΑΕΚ, Ηρακλής Παπαδόπουλος.

Τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η Εθνική ανδρών στην Αττική ήταν πριν 5 χρόνια, όταν φιλοξένησε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015 (με Σλοβακία, Ουγγαρία, Εσθονία) και στις 31 Μαΐου του 2014 είχε γνωρίσει την ήττα από τη Σλοβακία με 3-0 (25-22, 25-21, 25-23) σετ στο «Μελίνα Μερκούρη».

Σουηδία και Ελλάδα είχαν αναμετρηθεί για την 2η αγωνιστική στις 18 Αυγούστου 2018 στο Όρεμπρο, με την «γαλανόλευκη» να παίρνει τη νίκη με 3-0 (25-20, 25-20, 25-16) σετ. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει ήδη εξασφαλίσει τη πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ μετά από 10 χρόνια και με νίκη το Σάββατο επί της Σουηδίας, «σφραγίζει» και την πρώτη θέση στον όμιλο, που θα της δώσει αβαντάζ στη κλήρωση του Euro.

Η Εθνική ολοκλήρωσε στις 18.00 την προετοιμασία της για την αναμέτρηση. Η Σουηδία που ταξίδεψε με τελείως διαφορετική σύνθεση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, έχει προπόνηση στο Ρέντη 18.00-19.30. Διαιτητές θα είναι ο Τούρκος Ακμπουλούτ και ο Αλβανός Φεστί.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η Ε.Ο.ΠΕ. θα τιμήσει την Εθνική ομάδα του 1980 και τον Απόστολο Χαριτωνίδη.

Από τους 17 αθλητές που βρίσκονται στη προετοιμασία, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες του, Παύλος Καραμαρούδης και Παναγιώτης Λακασάς, θα αποφασίσουν σήμερα 5/1 το μεσημέρι την τελική 14άδα για το παιχνίδι με την Σουηδία.

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ (ΠΑΟΚ), Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ηρακλής Παπαδόπουλος (ΑΕΚ).

Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Μενέλαος Κοκκινάκης (Stade Poitevin Volley Beach – Γαλλία), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Θανάσης Πρωτοψάλτης (VFB Volleyball Friedrichshafen – Γερμανία), Ανέστης Δαλακούρας (ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ).

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας (Παναθηναϊκός ΑΟ), Παρασκευάς Τσέλιος (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός).

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Άκης Δαρίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X