«Η ΑΕΚ ρώτησε για τον δανεισμό του Ματέους Περέιρα!»

«Η ΑΕΚ ρώτησε για τον δανεισμό του Ματέους Περέιρα!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ ρίχνει όλο το βάρος στην μεταγραφή εξτρέμ. Και φαίνεται ότι βρει αυτόν που θέλει.

Τον Ματέους Περέιρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Για τον Βραζιλιάνο winger που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νυρεμβέργη (8 ματς, 477 λεπτά) στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.  Πολύ γρήγορος, ικανός ντριμπλέρ, αριστεροπόδαρος και σε πολύ καλή ηλικία, ο Περέιρα είναι όντως μια καλή περίπτωση παρότι δεν… έπιασε στην Γερμανία.

Η ΑΕΚ εννοείτε πως ενδιαφέρεται για δανεισμό, αλλά δεν είναι η μόνη της. Σύμφωνα με την o Jogo άνθρωπος της Ένωσης βρέθηκε την Πέμπτη στη Λισαβόνα για το θέμα αυτό. Για να συζητήσει την περίπτωση Ματέους Περέιρα και να ρωτήσει για τις λεπτομέρειες δανεισμο΄τ του Στο περιθώριο της επίσκεψης αυτής μάλιστα και μετά από πρόσκληση των ανθρώπων της Σπόρτινγκ βρέθηκε και στο γήπεδο παρακολουθώντας τον αγώνα κόντρα στην Μπελενένσες (2-1).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X