Με υπνοθεραπεία αντιμετωπίζει την κατάθλιψη ο Μαραντόνα!

Με υπνοθεραπεία αντιμετωπίζει την κατάθλιψη ο Μαραντόνα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάχη… με την κατάθλιψη δίνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Στην αργεντίνικη τηλεοπτική εκπομπή “Involucrados”, ειπώθηκε ότι ο Αργεντινός θρύλος δίνει μάχη με την κατάθλιψη λόγω απανωτών οικογενειακών προβλημάτων.

Η κατάθλιψη είναι ο βασικός λόγος, λοιπόν, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Ντιεγκίτο που δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση των Ντοράντος.

Ο δημοσιογράφος Λουίς Βεντούρα υποστήριξε ότι ο Μαραντόνα έχει μαλώσει με τα παιδιά και τη μητέρα των παιδιών του, ενώ ζητήματα έχουν παρουσιαστεί και με την σύντροφό του, Ρότσιο Ολίβα.

Συγκεκριμένα, η Ολίβα που υπέγραψε συμβόλαιο για να παίξει ποδόσφαιρο στην γυναικεία ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στον Μαραντόνα, τονίζοντας του ότι ή θα πάει στο Μεξικό ή θα μείνει μαζί της στην Αργεντινή…

Ο Μαραντόνα, μάλιστα, παρουσιάζεται να επέλεξε τη δουλειά του αντί για την Ρότσιο Όλιβα. Ο Βεντούρα είπε επίσης ότι ο πρώην σταρ της Νάπολι αυτή τη στιγμή παλεύει την κατάθλιψη με υπνοθεραπεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X