Για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική με την φανέλα του Παναργειακού ο Μενδρινός

Για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική με την φανέλα του Παναργειακού ο Μενδρινός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του κατάφερε να κάνει ο Παναργειακός , ανακοινώνοντας τον έμπειρο Κώστα Μενδρινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ομάδα μας ανακοινώνει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της. Ο Κώστας Μενδρινός (28/5/1985) είναι από σήμερα μέλος της οικογένεια των “ΛΥΚΩΝ”. Η διοίκηση έκανε μία τεράστια προσπάθεια να για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Βιογραφικό

Ο Κώστας Μενδρινός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2002, όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια, με κάποια διαστήματα δανεισμών και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε με τις ομάδες των Ιωαννίνων, Πανιωνίου, Άρη Θεσσαλονίκης, Ιωνικού και Απόλλων Αθηνών στην Super League και με τις ομάδες του Ατρομήτου, Παναχαϊκής και Ηρακλή στη Football League.

Σύνολο έχει 319 συμμετοχές σε Super League, Football League και κύπελλο Ελλάδας και 11 συμμετοχές σε Champions League και Εuropa League. Επίσης, έχει και 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων. Ο Παναργειακός τον καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X