ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και «μικροί» τελειώνουν τον Μπαταγιάννη στην Super League!

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και «μικροί» τελειώνουν τον Μπαταγιάννη στην Super League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ίδιο τραπέζι έκατσαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ η Ομοσπονδία, η Super League, ο Γιώργος Βασιλειάδης , η ΚΕΔ και οι εκπρόσωποι των διαιτητών με αφορμή την αποχή των τελευταίων από τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος μετά και την επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Στο στόχαστρο ωστόσο βρέθηκε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο οποίος δέχθηκε τα πιο… καυτά «καρφιά» από τον ομόλογό του στην ΚΕΔ, Φελίπε Μέλο, που του είπε: «Δεν κοιτάτε το προϊόν σας και δεν σας ενδιαφέρει η αναβάθμιση του. Η Πόρσε και η Φεράρι πουλάνε αυτοκίνητα αλλά συνεργάζονται και δεν πλακώνονται μεταξύ τους όπως κάνετε εσείς».

Η έντονη δυσαρέσκεια που εκφραζόταν τις τελευταίες ημέρες από την συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ προς το πρόσωπο του προέδρου της Super League και αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, γιγαντώνεται τις τελευταίες ώρες και παίρνει μορφή χιονοστιβάδας που έρχεται καταπάνω του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, θεωρείται πλέον βέβαιο πως στο επόμενο Δ.Σ. του συνεταιρισμού θα τεθεί θέμα προεδρίας, είτε με το να ζητηθεί η παραίτησή Μπαταγιάννη είτε με την μορφή μιας πρότασης μομφής.

Το όλο ζήτημα είναι τόσο προχωρημένο, που ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τους πιθανούς διαδόχους του!

Από τις μεγάλες ΠΑΕ, απέναντι στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που έτσι κι αλλιώς ήταν απέναντί του στις εκλογές της λίγκας το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πλέον και ο ΠΑΟΚ, που όλοι γνωρίζουν πως στήριξε την υποψηφιότητά του, ανεξάρτητα αν είχε ψηφίσει «παρών» επειδή η εκλογή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού ήταν βέβαιη (ως μοναδικός υποψήφιος).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ δεν τον εμπιστεύεται πλέον και θα θέσει και εκείνος θέμα αντικατάστασής του.

Μαζί με τους δύο δικεφάλους, τάσσεται και η πλειοψηφία των μικρότερων ΠΑΕ, που βλέπουν ότι ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης λειτουργεί περισσότερο ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, παρά ως πρόεδρος της λίγκας, με αποκορύφωμα την ψήφο του την περασμένη εβδομάδα για το πότε θα διεξαχθεί η αναβληθείσα 15η αγωνιστική (13-3 ήταν το αποτέλεσμα, σε βάρος της άποψης Ολυμπιακού και Μπαταγιάννη).

Από την διαδικασία αυτή, ο πρόεδρος της λίγκας εκτέθηκε σε τέτοιο βαθμό, που ο Ολυμπιακός προσέφυγε εναντίον της λίγκας στο Διαιτητικό Δικαστήριο (δηλαδή ουσιαστικά εναντίον του… αντιπροέδρου του)! Πολλοί λένε, πως εκείνη την στιγμή θα έπρεπε να υποβάλει και την παραίτησή του…

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ωστόσο, ήταν η παρουσία του στη συνάντηση της Παρασκευής (4/1) στην ΕΠΟ με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Τζήλου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, έκανε και κριτική στους διαιτητές που προχώρησαν σε αποχή!

Αυτό, μάλιστα, προκάλεσε και έντονη δυσαρέσκεια στους ίδιους τους διαιτητές, με αποτέλεσμα οι 31 από τους 73 διαιτητές και βοηθούς της Super League να ψηφίσουν υπέρ του να συνεχιστεί η αποχή!

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ όπως προείπαμε ήδη αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις για την επόμενη μέρα στον συνεταιρισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X