Ζωντανή για τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, έσπασε το αήττητο της Λίβερπουλ! (VIDEO)

Ζωντανή για τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, έσπασε το αήττητο της Λίβερπουλ! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζωντανή για τα καλά στην υπόθεση τίτλου έμεινε η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Λίβερπουλ στο «Ετιχαντ». Οι «πολίτες» έσπασαν το αήττητο που διατηρούσε η Λίβερπουλ επί 20 αγώνες, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε πολύ δυνατά και έκλεισε τους «ρεντς» στην περιοχή τους, ωστόσο η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 18ο λεπτό, ο Μανέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, αμυντικός των γηπεδούχων προσπαθώντας να διώξει την έστειλε πάνω στον Εντερσον, με την μπάλα ωστόσο να μην περνάει την γραμμή για ένα εκατοστό!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε το γκολ που έψαχνε στο φινάλε του πρώτου μέρους με βολίδα του Αγουέρο (40′) από κοντά, αλλά πολύ πλάγια, με τον Αργεντινό να στέλνει την μπάλα στην κλειστή γωνία του Αλισον, ανοίγοντας το σκορ στο «Ετιχαντ».

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε προσωρινά στο 64ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Φιρμίνο, ωστόσο όλη η φάση ξεκίνησε από απίστευτη μπαλιά του Ρόμπερτσον, ο οποίος… τρύπησε την άμυνα της Σίτι. Ωστόσο, η χαρά για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν κράτησε για πολύ. Οι «πολίτες» πήραν τη νίκη με όμορφο συρτό σουτ του Σανέ στο 72′, το οποίο βρήκε στο δεξί δοκάρι του Αλισον, πριν καταλήξει στα δίχτυα του για το 2-1. Στη συνέχεια, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ωστόσο το σκορ να μην αλλάζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X