Κούγιας: «Ο 46χρονος που επιτέθηκε στον Τζήλο είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη»

Απίστευτη δήλωση Κούγια: «Οσο νυχτώνει η π... μεγαλώνει»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κουγιας μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Στη σέντρα», στον Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μίλησε για τον Μυτιληναίο και τον Αντώνη Ρέμο, εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο πρώτος κατέστρεψε επί της ουσίας τον Ηρακλή με τις επιλογές του,

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας:

Για την παραπομπή των 19: «Εάν δεν τροποποιηθεί ο 1608 οι ποινές που προβλέπονται είναι από 10 χρόνια έως και ισόβια κάθειρξη. Μάλιστα, όσα ελαφρυντικά και να βρεθούν δεν μπορεί η ποινή να είναι μικρότερη. Για την πλαστογραφία είναι πέντε έως 20 χρόνια ως ποινικό αδίκημα. Το σοβαρό αδίκημα είναι η απάτη σε βάρος του δημοσίου. Το Συμβούλιο Εφετών συνήθως  κάνει δεκτές τις προτάσεις των Εισαγγελέων.

Για τον Αντώνη τον Ρέμο: Είναι μια τεράστια περιπέτεια και μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο το είχα προβλέψει μαζί με τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Μας είχαν εξαναγκάσει να πουλήσουμε τον Ηρακλή. Ήμασταν η πιο νοικοκυρεμένη ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ενώ οι άλλες δύο ήταν σε διάλυση. Είχαμε πουλήσει τότε μόνο Κωφίδη και Κωστή τότε. Μας κυνηγούσαν οι οργανωμένοι και αναγκαστήκαμε να την πουλήσουμε στον Μυτιληναίο. Τότε είχα κάνει πρόταση να πάρω εγώ τον Ηρακλή λόγω της αγάπης μου για την ομάδα.

Το 2008 προτίμησε να δώσει τον Ηρακλή αλλά ποτέ δεν τον πούλησε. Ο Ρέμος φορτώθηκε τα χρέη αυτά. Πιστεύω ότι ο Μυτιληναίος πλήρωνε τα χρέη του Σπανουδάκη και δεν ξέρω αν μετά πλήρωσε ο Ρέμος. Υπήρχαν χρέη από τον Σπανουδάκη παρότι είχαν πουλήσει τον Κωνσταντίνου, τον Ταυλαρίδη και τον Κυριαζή. Ο Μυτιληναίος αγόρασε 1,2 δις την ομάδα και την άλλη μέρα πούλησε 2,5 δις τον Κωνσταντίνου, 1 δις τον Ταυλαρίδη και τον Κυριαζή στην Ιταλία. Δηλαδή ο Μυτιληναίος τον κατέστρεψε στην ουσία. Ο Ρέμος πήρε τον Ηρακλή από αγάπη, δεν είχε λόγο, επιφορτίστηκε τα χρέη τους».

Για την επίθεση στον Τζήλο και τους δράστες: «Ο 46χρονος δράστης είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη και με το νόμο Παρασκευόπουλου έμεινε 10 χρόνια σε φυλακές. Όταν τον χτύπησαν, ήμουν στα δικαστήρια, πήγα στο νοσοκομείο, τον βρήκαμε ημιαναίσθητο πάνω στο καρότσι μαζί με τον πατέρα του, τον μετακινήσαμε, μιλήσαμε μαζί του και του είπα ότι είμαι στη διάθεσή του. Μιλήσαμε τηλεφωνικά παραμονές του νέου έτους. Μπορεί αν θέλει να αξιοποιήσει τις ικανότητές μου.  Εγώ έκανα μια ανιδιοτελή προσφορά, μπορεί εκείνος ή η ΕΠΟ να επιλέξουν κάποιον άλλον. Είναι δική του επιλογή. Αν δε θέλει να έχει δικηγόρο εμένα, δικαίωμά του, δεν έχω ανάγκη. Δε γνωρίζω αν έχει ορίσει άλλο δικηγόρο, δε μου είπε κάτι διαφορετικό».

Για το στοίχημα: «Όχι μόνο παίζεται στοίχημα αλλά παραπαίζεται. Δεν έχει σταματήσει τίποτα. Οι άνθρωποι που κατηγορούνται για το koriopolis και βρίσκονται στο παρασκήνιο και ομάδων της Football League αλλά και της Super League συνεχίζουν το επάγγελμα. Το συνεργείο είναι ίδιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X