Στη Β’ Γερμανίας ο Μαβράι

Υπέγραψε στον Άρη ο Μαβράι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γρήγορα βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Μεργκίμ Μαβράι, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Άρη.

Ο 32χρονος Αλβανός άσος ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ίνγκοσλαντ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, με την οποία και υπέγραψε μέχρι το 2020 και άμεσα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δηλώσεις για την απόκτηση του παίκτη έκανε ο αθλητικός διευθυντής, Χάραλντ Γκάρντνερ. Είπε: «Ο Μεργκίμ φέρνει τον χαρακτήρα που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία και να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει για την τρέχουσα περίοδο. Είναι νικητής, γνωρίζει καλά το γερμανικό ποδόσφαιρο και είναι μαχητής».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη. Ο Μαβράι είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ξεφύγουμε από την κατάσταση που είναι η ομάδα. Στην καριέρα μου, έχω εμπειρίες από παρόμοιες καταστάσεις και θέλω να φέρω την εμπειρία μου και τη νοοτροπία μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X