Ο Κρίστιτσιτς ήρθε με γυναίκα και τρία παιδιά στην Ελλάδα!

Ο Κρίστιτσιτς ήρθε με γυναίκα και τρία παιδιά στην Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς  βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Πέμπτης, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Σέρβος μέσος ήρθε στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του, τα τρία παιδιά του, αλλά και τον μάνταζερ του και αύριο αναμένεται να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ολοκληρώνοντας και τυπικά τη μεταγραφή του. Η διαδικασία της ΑΕΚ με τον Ερυθρό Αστέρα για τα… τυπικά βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Κρίστιτσιτς θα πάει κατευθείαν σήμερα στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστεί από το ταξίδι, αφού αύριο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην Ενωση. Μάλιστα. πριν έρθει στην Αθήνα, ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες για να βρει σπίτι, αλλά και για να εγκατασταθεί μόνιμα μαζί με την πενταμελή οικογένειά του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X