«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληρώνει τη ρήτρα του Μανωλά για να τον κάνει δικό της»

Μανωλάς για Ρεάλ! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Κώστα Μανωλά, με την «Daily Mirror» να το πάει ένα… βήμα παραπέρα. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα του Κώστα Μανωλά, ώστε να προλάβει κίνηση της Παρί Σεν Ζερμέν!

Το σχετικό ρεπορτάζ των Άγγλων, επικαλούμενο και πηγές από την Ιταλία, αναφέρει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να πληρώσουν 37,6 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα του Μανωλά στο συμβόλαιό του με τη Ρόμα, καθώς για τον παίκτη έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και η Παρί.

Με αυτή την κίνηση, η Γιουνάιτεντ θέλει να «κλείσει» τον Μανωλά για το προσεχές καλοκαίρι.

«Ο διεθνής Έλληνας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης από τότε που έφτασε στην Serie A από τον Ολυμπιακό πριν από τέσσερα χρόνια. Η Τσέλσι ήταν έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 34 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, αφού ο Σάρι ήταν θαυμαστής του από την εποχή του στη Νάπολι, ενώ η Άρσεναλ ενδιαφερόταν επίσης. Η Γιουνάιτεντ φαίνεται να επιθυμεί να τον κλείσει πρώτη» σημειώνει η αγγλική εφημερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X