«Προτάθηκε ο Γιλμάζ στον Ολυμπιακό»

«Προτάθηκε ο Γιλμάζ στον Ολυμπιακό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από την μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη για την ολοκληρωσή της, έρχεται στο προσκήνιο και το όνομα του Μπουράκ Γιλμάζ της Τραμπζονσπόρ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει να καλύψει την θέση της επίθεσης και τα δημοσιεύματα συνεχίζονται.

Ο Μπουράκ Γιλμάζ  είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό για την επίθεσή του, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα την Πρωτοχρονιά. Συγκεκριμένα, η Fotospor αναφέρει ότι το όνομα του 33χρονου Τούρκου «κανονιέρη» των 204 γκολ σε 396 επίσημους αγώνες βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο»… φαξ, χωρίς ωστόσο να γίνεται κάποια συγκεκριμένη αναφορά για το αν όντως έχει υπάρξει ενδιαφέρον από πλευράς Πειραιωτών.

Ο Γιλμάζ φέτος μετράει 5 γκολ σε 7 ματς με την Τραμπζονσπόρ, ενώ έχει σπουδαία καριέρα στο τουρκικό πρωτάθλημα, έχοντας περάσει από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας, Γαλατά, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X