ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Σκέφτηκα ότι ίσως είμαι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών" (VIDEO)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Σκέφτηκα ότι ίσως είμαι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών" (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο νέο επεισόδιο της σειράς “More Than An Athlete” βγήκε στον… αέρα από το ESPN, ανήμερα των 34ων γενεθλίων του ΛεΜπρόν Τζέιμς (30/12) και σε αυτό ο “Βασιλιάς” μιλάει για τον τίτλο του 2016 με τους Καβαλίερς, τονίζοντας ότι μετά την κατάκτηση εκείνου του πρωταθλήματος αισθάνθηκε ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Στο απόσπασμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί, ο σούπερ σταρ των Λέικερς περιγράφει τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνες τις ημέρες, όταν οι Καβαλίερς ανέτρεψαν το 1-3 στους Τελικούς κόντρα στους Γουόριορς και κατέκτησαν το πρωτάθλημα με 4-3 νίκες, απέναντι σε μία ομάδα που είχε κάνει 73 νίκες στην κανονική περίοδο.

Ήμουν εκστασιασμένος λόγω των 52 ετών που είχε να δει τίτλο το Κλίβελαντ. Και τότε σκέφτηκα ότι ίσως και να είμαι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Ο τρόπος που κάναμε την ανατροπή, κόντρα στην σπουδαιότερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ, ήταν μία από τις ελάχιστες στιγμές στην καριέρα μου που με έκανε να σκεφτώ ότι έκανα κάτι το ξεχωριστό“, λέει μεταξύ άλλων ο Τζέιμς.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του ESPN:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X