Τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ ο Πογκμπά με Σόλσκιερ στον πάγκο!

Τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ ο Πογκμπά με Σόλσκιερ στον πάγκο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας διαφορετικός Πογκμπά παρουσιάζεται στη μετα-Μουρίνιο εποχή…

Μιλάμε για ολική μεταμόρφωση του Γάλλου χαφ ο οποίος σε διάστημα οκτώ ημερών, σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος, κάνει πράγματα και θαύματα με γκολ και ασίστ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο «τιμόνι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή…

Ο Πορτογάλος άφησε τον Πογκμπά στα ματς με Φούλαμ και Λίβερπουλ να γυαλίζει τον πάγκο. Οι “Reds” νίκησαν τους “Κόκκινους Διαβόλους” με 3-1 και η διοίκηση αποφάσισε ν’ απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον “Special One”.

Στη θέση του ακριβοθώρητου Μουρίνιο ήρθε η παλιά δόξα του συλλόγου, ο Σόλσκιερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γενικά, πήρε τα πάνω της. Όπως και ο Πογκμπά που με το παιχνίδι κάνει τους ποδοσφαιρικούς φαν να μην αναρωτιούνται γιατί οι Άγγλοι πλήρωσαν δυο… καράβια χρήματα ώστε τον φέρουν πίσω στο “Ολντ Τράφορντ” από την Γιουβέντους.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Σόλσκιερ επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Πογκμπά στις 22/12 απέναντι στην Κάρντιφ. Η Γιουνάιτεντ νίκησε με 5-1 και ο Γάλλος έδωσε δύο ασίστ. Στις 26/12 ο Πολ έπαιξε 90 λεπτά κόντρα στην Χάντερσφιλντ και σκόραρε δύο γκολ. Στις 30/12 οι ποδοσφαιριστές του Όλε Γκούναρ διέλυσαν την Μπόρνμουθ με 4-1 και ο “Mr. 105.000.000 ευρώ” πρωταγωνίστησε με δύο γκολ και μία ασίστ στον Λουκάκου. Εμφανείς οι διαφορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X