Μαυρομμάτης: «Προς τιμήν του ο Ουζουνίδης έκατσε και πάλεψε ως το τέλος στον Παναθηναϊκό»

Μαυρομμάτης: «Προς τιμήν του ο Ουζουνίδης έκατσε και πάλεψε ως το τέλος στον Παναθηναϊκό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον πρώην προπονητή του, Μαρίνο Ουζουνίδη αναφέρθηκε ο Φάνης Μαυρομάτης στην εκπομπή «Goal χωρίς Σύνορα». Ο στόπερ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως ο Μαρίνος προς τιμήν του έκατσε στους «πράσινους» και πάλεψε μέχρι το τέλος, ενώ δήλωσε πως το «τριφύλλι» άξιζε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ φέτος.

Απόσπασμα άπο όσα είπε:

Για τη περσινή σεζόν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Με τον κ. Ουζουνίδη τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, κυρίως στο δεύτερο μισό της σεζόν. Προς τιμήν του έκατσε στον Παναθηναϊκό και πάλεψε μέχρι το τέλος. Όσο τον έζησα εγώ, ήταν σοβαρός, έκανε βέβαια και την πλάκα του λίγο για να ξεχνιέται η δύσκολη κατάσταση».

Για το ποιο παιχνίδι του έχει μείνει χαραγμένο: «Εκείνο με τον Ολυμπιακό που αποχώρησα τραυματίας. Προηγούμασταν 1-0 και τα τελευταία λεπτά ήταν μαρτυρικά. Με την ΑΕΚ θα μπορούσα να πω ότι αξίζαμε και τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, πολύ δυνατός, ειδικά στην έδρα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X