Της μένουν... αμανάτι!

Της μένουν... αμανάτι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι και αν έχουν τεθεί εκτός ομάδας εδώ και ένα μήνα; Τι και αν τους έχει δοθεί το ελεύθερο να βρούνε ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους και η ΑΕΚ δε θα τους κλείσει το δρόμο; Αντρέ Σιμόες, Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν έχουν απολύτως τίποτα τη δεδομένη στιγμή στα χέρια τους και μένουν μέχρι να… φύγουν!

Η Αλ Ουάντα όπως έχετε διαβάσει το «Enwsi.gr» δεν έχει σκοπό να ενεργοποιήσει την πρόταση αγοράς του Αντρέ Σιμόες και ο Πορτογάλος έχει μείνει ξεκρέμαστος. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η υπόθεση της μεταγραφής του έχει στραβώσει τόσο γιατί ο Χενκ Τεν Κάτε που είναι από τις αρχές Δεκεμβρίου στον πάγκο της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επιμένει να φέρει κάποιον «δικό» του, όσο και γιατί οι μάνατζερ που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση δε θέλουν να έχει κέρδος η ΑΕΚ, αλλά να το λάβουν όλο αυτοί και ο πελάτης τους.

Ο Σιμόες ελπίζει ότι θα βρει κάτι έστω και την ύστατη ώρα που θα τον ικανοποιεί και αγωνιστικά και οικονομικά και θα φέρει και χρήματα στην ΑΕΚ, διότι όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, θέλει να φύγει σα φίλος από την ομάδα που του εκτόξευσε την καριέρα.

Θα πρέπει πάντως να πούμε ότι εντός της ΑΕΚ υπάρχουν κάποιες φωνές που υποστηρίζουν ότι ο Σιμόες θα έκανε εξαιρετικό δίδυμο με τον Κρστίτσιτς και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής. Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την περίπτωση του Τάσο Μπακασέτα, όλα βρίσκονται κυριολεκτικά στο σημείο «μηδέν». Η πρόταση που περίμενε ο διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ιταλία (κυρίως) δεν ήρθε ποτέ. Ο Φεντερίκο Παστορέλο που έχει τα δικαιώματα του 25χρονου δεν έχει βρει άκρη στην πατρίδα του και αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει απογοήτευση και προβληματισμό (εντός των συνόρων πάντως, τις διαπραγματεύσεις τις ανέλαβε Έλληνας).

Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν κάποιες σκέψεις επαναπροσέγγισης από την πλευρά του παίκτη, όμως σε αυτή την περίπτωση θα βρεθούν αρκετοί εκτεθειμένοι. Κυρίως αυτοί που βρίσκονται στο περιβάλλον του Μπακασέτα, οι οποίοι επέμεναν να ζητήσει χρήματα που αποδεδειγμένα πλέον δεν βρίσκει στην αγορά. Και να σκεφτεί κανείς πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι, ενώ μέχρι να τραυματιστεί ήταν ιδιαίτερα καθοριστικός στην πορεία της ΑΕΚ…

Τέλος ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τηρεί στάση αναμονής. Ο διεθνής αμυντικός περιμένει -τουλάχιστον αυτό έλεγε όλο το προηγούμενο διάστημα στα Σπάτα- κάτι από το εξωτερικό. Μάλιστα την πρόταση φέρεται πως την περιμένει στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Η ΑΕΚ του έχει διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να του φράξει το δρόμο για το εξωτερικό, ούτε θα προβάλει «περίεργες» απαιτήσεις, διότι εκτιμά τη συμπεριφορά και τη στάση του από τη μέρα που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι ούτε ο Λαμπρόπουλος έχει βρει πρόταση με τα λεφτά που θέλει και για αυτό είναι και αυτός σε αναμμένα κάρβουνα.

Αυτή η στασιμότητα δεν κάνει καθόλου καλό, ούτε στους παίκτες, ούτε στην ΑΕΚ, η οποία έχει αποφασίσει να τους ξεγράψει. Αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή σε κάποια από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις, είναι δύσκολο να το πούμε. Κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει το μέλλον, αλλά η αλήθεια είναι ότι η «Ένωση» που δεν έκανε πίσω όταν φαινόταν ότι είχε ανάγκη τους παίκτες, αποκλείεται να κάνει τώρα. Άλλοι θα πρέπει να ρίξουν νερό και μάλιστα αρκετό στο κρασί τους, αν θέλουν να μείνουν στην πρωταθλήτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X