Σήμερα κρίνεται η 15η αγωνιστική της Super League

Πρωτάθλημα στις 12 Γενάρη και... αν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντός της ημέρας θα γίνει επισήμως γνωστό πότε θα ξεκινήσει και πάλι η Super League και ασφαλώς με ποια αγωνιστική, τη 15η ή τη 16η, δηλαδή. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον ξυλοδαρμό του Λαρισαίου ρέφερι Θανάση Τζήλου, η 15η “στροφή” αναβλήθηκε μετά την αποχή που αποφάσισαν οι διαιτητές.

Αν δεν είχε σημειωθεί αυτό το περιστατικό, το πρωτάθλημα θα άρχιζε το νέο έτος με τη 16η αγωνιστική. Η συνεδρίαση για την απόφαση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 στα γραφεία της διοργανώτριας.

Η “NOVA”, υπενθυμίζεται, είναι αντίθετη στην διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής. Στο κανάλι της Κάντζας υποστηρίζεται ότι η εμβόλιμη αγωνιστική θα αδυνατίσει την εμπορική αξιοποίηση του πρωταθλήματος.

Η “NOVA” έχει δώσει δύο εναλλακτικές λύσεις έτσι ώστε η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί είτε το τριήμερο 5-6-7/1 και να θεωρηθεί εμβόλιμη, είτε αν αυτό δεν είναι δυνατόν να μετακυλιστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13-14/1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X