«Βλέπει» και Μπρους από τον Εργοτέλη η ΑΕΚ

«Βλέπει» και Μπρους από τον Εργοτέλη η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είναι ο πρώτος εκλεκτός της ΑΕΚ για τον άξονα και τις επόμενες ημέρες θα είναι και επίσημα «κιτρινόμαυρος».

Από εκεί και πέρα, η Ενωση αναζητά και εξτρέμ, αλλά και δεύτερο χαφ με περισσότερο ανασταλτικές ικανότητες. Έτσι «παίζουν» τα ονόματα του 21χρονου Σενεγαλέζου χαφ Αλιού Ντιένγκ και του 22χρονου συμπατριώτη του Αλί Ντομ. Ωστόσο, στην ΑΕΚ έχουν στη λίστα τους είτε για άμεσα, είτε για το προσεχές καλοκαίρι και τον Αλμπερτ Μπρους του Εργοτέλη (14 ματς, 1 γκολ φέτος)). Ο 25χρονος Γκανέζος αμυντικός χαφ των Κρητικών είναι μια καλή περίπτωση που εξετάζεται για την θέση του «κόφτη», μιας και με τον Εργοτέλη υπάρχει… ανοιχτή γραμμή μετά την υπόθεση Κάιπερς.

Και ήδη ο Γιάννης Ιατρούδης (14 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ φέτος) είναι προ των πυλών της ΑΕΚ και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται και ο Μπρους. Μένει να φανεί αν γίνει κίνηση άμεσα ή… μεταφερθεί το ενδιαφέρον για το προσεχές καλοκαίρι. Από την Κρήτη αναφέρουν ότι οι επαφές είναι προχωρημένες και τονίζεται ότι σύντομα θα γίνει κίνηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Η ΑΕΚ μελετά και τις δύο περιπτώσεις και όταν κρίνει η ίδια, τότε θα κάνει κίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X