Σαμπανάτζοβιτς: "Τον Γενάρη στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ"

Η ΑΕΚ "έκλεισε" τον γιο του Σαμπανάτζοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς προκειμένου ο νεαρός να φορέσει την φανέλα του “Δικεφάλου”

Η περίπτωση του έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς τον Γενάρη ο παίκτης μαζί με τον πατέρα του, Ράφικ θα έρθουν στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Για το θέμα μίλησε στη Βοσνία ο Ράφικ Σαμπανάτζοβιτς: «Η ΑΕΚ και η Ζελέζνιτσαρ έχουν διαπραγματευτεί μεταξύ τους όσον αφορά τους όρους της μεταγραφής και απ’ ό,τι γνωρίζω έχουν έρθει σε συμφωνία. Αυτό που τώρα έχουμε μπροστά μας είναι ο δρόμος προς την Ελλάδα, στις αρχές Ιανουαρίου, όπου θα προσπαθήσουμε να συμφωνήσουμε στους όρους της συμφωνίας μας. Μέχρι στιγμής έχουμε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ μόνο τηλεφωνικά, αλλά θα λάβουμε την τελική απόφαση μετά τις συνομιλίες μας από κοντά τον Ιανουάριο».

Ερωτηθείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μην πέσουν τελικά οι υπογραφές ο Ράφικ τονίζει στο βοσνιακό Sport1: «Φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν οι συνθήκες που προσφερθούν στον Ανέλ δεν μας ταιριάζουν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα με βεβαιότητα, μέχρι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Αυτό θα γίνει αρχές Ιανουαρίου. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X