Από Πέμπτη τα σπουδαία για Κρστίτσιτς!

Οι Σέρβοι το έχουν... τούμπανο για ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Enwsi.gr» έχετε διαβάσει για τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον 28χρονο Σέρβο. Όμως το ζητούμενο είναι να έρθει τώρα. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις…

Ο Νέναντ Κρστίτσιτς, όπως έχετε ενημερωθεί από το «Enwsi.gr» είναι αγκαλιά με την ΑΕΚ. Ωστόσο απομένει μία σημαντική λεπτομέρεια για να ολοκληρωθεί το deal. Αυτή είναι η συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου ο παίκτης να είναι τις επόμενες μέρες στην Αθήνα και να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Θα πρέπει καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως όλη η ουσία βρίσκεται στο να έρθει ο παίκτης τώρα και όχι το καλοκαίρι. Για αυτό παλεύει η ΑΕΚ. Διότι τώρα έχει ανάγκη από έναν ποιοτικό παίκτη κορμού. Οπότε για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις του Ερυθρού Αστέρα και να πληρώσει τον παίκτη για αυτούς τους έξι μήνες της συνεργασίας.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να τα καταφέρει. Με τον παίκτη υπάρχει ήδη συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών (με μίνιμουμ ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ το χρόνο και αύξηση για κάθε ένα από τα επόμενα έτη). Οι πληροφορίες από το Βελιγράδι αναφέρουν ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και αυτό έχει δώσει αλήθειας, διότι «πηγές» από το Μέγαρο του Αμαρουσίου μας ανέφεραν ότι οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Ερυθρό Αστέρα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος και οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θα συζητήσουν με τη διοίκηση του Αστέρα προκειμένου η ομάδα του Βελιγραδίου να συναινέσει στο πρόωρο «διαζύγιο» με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν την ενημέρωση πως ο παίκτης παραχωρείται αντί 500.000 ευρώ.

 

Αυτό το ποσό λέγεται ότι είναι ρήτρα αποδέσμευσης. Αν ισχύει αυτό, η ΑΕΚ μπορεί να την καταβάλλει και να μην μπει καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους Σέρβους. Ωστόσο ο Κρστίτσιτς έχει ζητήσει να μην αποχωρήσει έτσι από την ομάδα, διότι εκείνη τον έχει σεβαστεί, έχει εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς και είναι και η ομάδα της καρδιάς του.

 

Η ΑΕΚ σεβούμενη αυτή την επιθυμία, έχει αφήσει το παιχνίδι να το κάνει η πλευρά του παίκτη και απλά θα κάνει την κίνησή της όταν όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Πληροφορίες από το Βελιγράδι αναφέρουν ωστόσο ότι τα 500 χιλιάρικα δεν είναι ρήτρα, αλλά το ποσό στο οποίο μπορεί να επιτευχθεί το deal και η ΑΕΚ δε θέλει να μπει η ίδια σε διαδικασία διαπραγματεύσεων που να ανεβάσουν το ποσό.

 

Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο παίκτης δεν έχει έρθει στην Αθήνα, καθώς επίσης και πως πολύ δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα ο στόχος που είχαν θέσει οι ίδιοι οι άνθρωποι του «Δικεφάλου». Να έχουν δηλαδή τον παίκτη στην Αθήνα στις 29/12. Δε θα χαθεί ο κόσμος βεβαίως αν ο παίκτης έρθει λίγες μέρες αργότερα, αφού η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί το νούμερο ένα στόχο της ΑΕΚ.

 

Το θέμα είναι να γίνουν σωστές κινήσεις ενίσχυσης, έστω και αν αυτές καθυστερήσουν λίγα 24ωρα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X