Εβγαλε στη... σέντρα τον Τριτσώνη ο Γιάχος για το ιστορικό χέρι του Μανιάτη!

Βασιλειάδης: "Νομίζω ότι έχουμε καλές ελπίδες για το Euro 2028 και το Μουντιάλ 2030"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Θανάσης Γιάχος, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και «κάρφωσε» τον συνεργάτη του Περέιρα, Σταύρο Τριτσώνη, για το χέρι του Μανιάτη στον «τελικό της ντροπής» Αστέρας – Ολυμπιακός 1-3 το 2013.

Μεταξύ άλλων ο Γιάχος είπε:

Για τη φάση στο χέρι του Μανιάτη στον τελικού κυπέλλου Αστέρας – Ολυμπιακός το 2013:

«Δεν μπόρεσα να δω ποτέ τι έγινε σε αυτήν τη φάση. Ο συνάδελφός μου που ήταν κοντά μου είπε ότι ήταν ακούσιο. Μου το είπε επανειλημμένα. Και επειδή η μπάλα βγήκε άουτ τον ξαναρώτησα και μου είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα. Τον άκουσα αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Τριτσώνης. Σήμερα κατηγορούμαι για εκείνο το πέναλτι που δεν έδωσα αλλά κατηγορούμαι μόνο εγώ».

Για τον Τζήλο:

«Είναι πολύ καλό παιδί και καλός διαιτητής. Να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει. Όλους μας πονάει αυτό που έγινε. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο κρούσμα. Ακόμα και λάθος να έκανε, κάθε φόρα ου γίνεται λάθος μετά θα χτυπάνε το διαιτητή;»

Για τους ξένους διαιτητές και το VAR

«Σίγουρα θα βοηθήσει το VAR. Aν υπήρχε και τότε όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Θα υπάρξουν και προβλήματα για διαφορετικές αποφάσεις σε ίδιες φάσεις. Είναι ντροπή για τους έλληνες διαιτητές να έρχονται ξένοι και να σφυρίζουν. Γυρίζει η διαιτησία πολλά χρόνια πίσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X