Γκρίφιν: «Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς Μπάνκι και να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Γκρίφιν: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για νίκη με τη Νίμπουρκ»
Photo Credits: INTIME

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Betshop Basket League η ΑΕΚ αγωνίζεται τυπικά ως φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μάλκολμ Γκρίφιν έγραψε στο καθιερωμένο του blog στον ΕΣΑΚΕ πριν το αθηναϊκό ντέρμπι εκεί όπου υπογράμμισε πως η «Βασίλισσα» πρέπει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα στους «πράσινους». Παράλληλα, ο 27χρονος γκαρντ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ακούσουν πολύ προσεκτικά όσα έχει να τους πεις ο Λούκα Μπάνκι προκειμένου να μπορούν να ελπίζουν σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Μάλκολμ Γκρίφιν έγραψε τα εξής:

«Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από μια δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νίμπουρκ, όπου καταφέραμε να επεκτείνουμε το σερί των νικών μας, φτάνοντας στην 8η συνεχόμενη στο Basketball Champions League. Αυτή η νίκη μας έχει φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ωστόσο, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και παλεύουμε για το καλύτερο.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, μια πολύ καλή ομάδα που παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που είχε, είναι πάντα επικίνδυνη και έτοιμη να τιμωρήσει κάθε αντίπαλο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ της και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στο Πρωτάθλημα.

Αυτές τις ημέρες έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά, ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να ακολουθήσουμε με προσοχή τις οδηγίες του κόουτς Μπάνκι και του τεχνικού επιτελείου. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να βγάλουμε την ενέργεια που χρειάζεται, για να ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X