Χριστουγεννιάτικο... δώρο της Κρίσταλ Πάλας στη Λίβερπουλ: Νίκησε με 3-2 εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι! (VIDEO)

Χριστουγεννιάτικο... δώρο της Κρίσταλ Πάλας στη Λίβερπουλ: Νίκησε με 3-2 εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κακό… δαίμονα έχει εξελιχθεί για τη Μάντσεστερ Σίτι η Κρίσταλ Πάλας!

Πέρυσι τέτοια εποχή (την τελευταία μέρα του 2017), οι Λονδρέζοι έσπασαν το απίστευτο σερί των 18 νικών της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League. Φέτος, το συγκρότημα του Ρόι Χόντσον πέρασε με 3-1 από το «Ετιχαντ» και μάλιστα γυρνώντας… τούμπα το εις βάρος της 1-0  από το γκολ του Γκουντογκάν στο 27ο λεπτό, κάνοντας αναπάντεχο δώρο… Χριστουγέννων στη Λίβερπουλ!

Η Κρίσταλ Πάλας, με γκολ των Σλουπ (33′), Τάουνσεντ (35′) και Μιλιβόγεβιτς (πεν. 51′)  «πάγωσε» το Ετιχαντ, με τους «πολίτες» απλά να μειώνουν στο 85′ με τον Ντε Μπρόινε για το τελικό 2-3.

Πλέον, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στο -4 από τη Λίβερπουλ κι ενώ απομένει ένας αγώνας για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Πρέμιερ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι (50’ Αγουέρο), Λαπόρτ, Ντελφ (62’ Ντε Μπρόινε), Στόουνς, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ (69’ Μαχρέζ), Ζεσούς

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόγκσον): Γκουάιτα, Φαν Άανχολτ, Σακό, Τόμκινς, Σλουπ, Γουάν-Μπισάκα, ΜακΆρθρουρ, Μιλιβόγιεβιτς, Μάιερ (90+5’ Παντσίον), Τάουνσεντ, Ζαχά (88’ Αγιού)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X