«Τσεκάρει» Κάρλος ντε Πένα η ΑΕΚ!

«Τσεκάρει» Κάρλος ντε Πένα η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών, με τις προτάσεις να… πέφτουν βροχή σε καθημερινή βάση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Ουρουγουανός εξτρέμ (με ιταλικό διαβατήριο) Κάρλος ντε Πένα, ο οποίος σύμφωνα με την «Ωρα των σπορ» προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Κάρλος ντε Πένα είναι 26 ετών και αγωνίζεται στη Νασιονάλ, με την οποία το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του 2018. Κάτι που σημαίνει πως μένει ελεύθερος στην αγορά.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες τις Νασιονάλ και τον Σεπτέμβριο του 2015 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο, μετρώντας μόλις 6 συμμετοχές.

Τον Γενάρη του 2017 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στη Ρεάλ Οβιέδο (7 συμμετοχές/1 γκολ) για να επιστρέψει 6 μήνες μετά στην Αγγλία και στην Μίντλεσμπρο και αργότερα (Ιανουάριος 2018) στη Νασιονάλ.

Ο Κάρλος ντε Πένα αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, ενώ έχει και τη δυνατότητα να παίξει και στο δεξί φτερό, καθώς και σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που απασχολεί την ΑΕΚ, καθώς ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς «τσέκαρε» την περίπτωση του και εξέτασε την προοπτική της απόκτησης του, χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X