Επέμβαση για Σάκοτα, εκτός προπόνησης Χάντερ και Σαντ Ρος στην ΑΕΚ!

Επέμβαση για Σάκοτα, εκτός προπόνησης Χάντερ και Σαντ Ρος στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

 Νέα προβλήματα στη «Βασίλισσα»!

Η ΑΕΚ έφτασε στη 10η διαδοχική νίκη της στη σεζόν κόντρα στη Νίμπουρκ, ωστόσο το μυαλό όλων βρίσκεται στην αναμέτρηση της Betshop Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Λούκα Μπάνκι και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή, όμως τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο!

Συγκεκριμένα, ο Ντούσαν Σάκοτα υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στη στοματική κοιλότητα. Ο αρχηγός της Ένωσης ολοκλήρωσε την προπόνηση με δική του ευθύνη και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Εκτός από τους γνωστούς απόντες, Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, εκτός προπόνησης τέθηκαν οι Βινς Χάντερ και Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ ένιωσαν ενοχλήσεις σε πόδι και μέση αντίστοιχα και υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών.

Και οι τρεις παίκτες είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής (23/12, 21:00) κόντρα στους «πράσινους», με τον Λούκα Μπάνκι να περιμένει μέχρι ως και την τελευταία στιγμή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X