Γενική είσοδος 5 ευρώ στο ΑΕΚ - Πανιώνιος!

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο ΑΕΚ - Πανιώνιος!
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση κι ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της «Βασίλισσας» κόντρα στον Πανιώνιο (29/12, 19:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Μάλιστα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προχώρησε σε μία κίνηση η οποία θα φέρει τον κόσμο στο κλειστό του ΟΑΚΑ αφού τα εισιτήρια για όλες τις θύρες (εκτός από τις Θύρες 125, 126, 128, courtside και baseline) είναι στα 5 ευρώ , ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και από το διαδίκτυο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (Σάββατο, 29/12, 19:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της betshop.gr Basket League πλησιάζει.

Το κλίμα θα είναι άκρως εορταστικό λόγω των Ημερών.

Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε διαδικτυακά και η τιμή εισιτηρίου για τον αγώνα είναι 5 ευρώ για όλες τις θέσεις (εκτός από τις Θύρες 125, 126, 128, courtside και baseline).

Kαλούνται οι οπαδοί της ΑΕΚ να έρθουν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και να γιορτάσουν μαζί μας, στο περιθώριο της αναμέτρησης και να αποχαιρετήσουμε το χρυσό 2018 των τροπαίων, με τον τρόπο, που αρμόζει στη Βασίλισσα.

Παράλληλα, θα υπάρξουν εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς φίλους της «Βασίλισσας» και όχι μόνο, για τα οποία θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

– Η ηλεκτρονική πώληση ticketmaster hellas καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X