Το λιγότερο 20 εκατ. ευρώ η αποζημίωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Μουρίνιο!

Το λιγότερο 20 εκατ. ευρώ η αποζημίωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Μουρίνιο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού απολύθηκε λόγω της κάκιστης πορείας των «κόκκινων διαβόλων» τη φετινή σεζόν.

Η συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο πλευρές όταν υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας, το 2016, αφορούσε αποζημίωση 27 εκατομμυρίων, την οποία σίγουρα θα εύχεται να λάβει ολόκληρη ο πολύπειρος και ιδιόρρυθμος κόουτς μετά και το πέρασμά του από τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Βέβαια, υπάρχει όρος που μειώνει αυτό το ποσό στα 20 εκατομμύρια (περίπου 25% μείωση) αν η ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει παρουσία στο επόμενο Champions League στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως και να ‘χει, ο Πορτογάλος… πλουτίζει γι’ ακόμα μια φορά παρά το κακό φινάλε που καταγράφει στην ιστορία του σε ομάδες της Premier League, αφού έχει απολυθεί δις από την Τσέλσι και τώρα το… έπαθε και στη Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X