Ο βοηθός του Σκίμπε διεκδικεί 190.000 ευρώ για τη λύση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ

Ο βοηθός του Σκίμπε διεκδικεί 190.000 ευρώ για τη λύση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκδικάστηκε τη Δευτέρα, από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η προσφυγή του Θωμά Στράτου εναντίον της Ομοσπονδίας.

Ο πρώην βοηθός του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα διεκδικεί σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά 190.000 ευρώ (το ποσό δεν αφορά μόνο τις καθαρές απολαβές του) για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να λύσει πρόωρα τη συνεργασία τους.

Εκείνο που ισχυρίστηκε η πλευρά της Ομοσπονδίας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Στράτος υπήρχε όρος ότι δεν θα αποζημιωθεί σε περίπτωση που υπήρχε “σπουδαίος λόγος” για την καταγγελία της σύμβασης, με τον εκπρόσωπο του ομογενούς προπονητή να κάνει λόγο από την πλευρά του για καταχρηστικό όρο.

Έντονη διαφωνία υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές για το αν ο πρώην συνεργάτης του Σκίμπε επιλέχτηκε για το πόστο του βοηθού προπονητή καθ’ υπόδειξη του Γερμανού τεχνικού, με την πλευρά του Στράτου να υποστηρίζει ότι ήταν επιλογή της ίδιας της ΕΠΟ και την Ομοσπονδία ότι τον επέλεξε ο τέως ομοσπονδιακός.

Να προσθέσουμε ότι όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιο του Σκίμπε με την ΕΠΟ έφτανε στις 560.000 ευρώ τον χρόνο “καθαρά”, ποσό όμως που αφορούσε και την αμοιβή του βοηθού του.

Η επιτροπή έδωσε προθεσμία ως την επόμενη Δευτέρα (24/12) για υπομνήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X