Ουζουνίδης: «Αν είχε και άλλους οπαδούς της Λάρισας θα είχαμε και... άλλα σφυρίγματα!»

Εικόνες από το Λάρισα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως μετά το ματς, έτσι και στην συνέντευξη Τύπου έδειξε πόσο οργισμένος ήταν από τις αποφάσεις του διαιτητή Ζαχαριάδη και τον αγωνιστικό χώρο στη Λάρισα, που καθόρισε και τον τρόπο ανάπτυξης της ΑΕΚ στο ματς.

«Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερο από ότι περιμέναμε. Δεν μπορείς να μιλήσεις για ποιότητα όταν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη μπάλα λόγω του τερέν. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, υπήρχαν συνεχόμενα σφυρίγματα όμως αυτό που έγινε δεν ήταν ποδόσφαιρο είναι ντροπή να παίζεται μπάλα σε τέτοια γήπεδα. Αν είχε το γήπεδο κι άλλους οπαδούς της Λάρισας ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλα σφυρίγματα» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας Ζαχαριάδη λόγω των αποφάσεών του αλλά και των πολλών διακοπών στο 90λεπτο.

Συνεχίζοντας ο Εβρίτης προπονητής της ΑΕΚ επανέλαβε ότι δεν είναι εφικτό να σταθεί κανείς στο ποδοσφαιρικό κομμάτι του χθεσινού παιχνιδιού γιατί δεν παίχτηκε μπάλα: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο για τακτικές και ποδοσφαιρική ανάλυση για αυτό το ματς».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται τυχερός για το γεγονός ότι η ΑΕΚ απέφυγε την ήττα στην τελευταία φάση του Μπαργκάν μετά το «δώρο» του Μπάρκα, χαρακτηρίζοντας την αντίδραση του τερματοφύλακα της ομάδας του ως παιδικό λάθος: «Δεν αισθάνθηκα τυχερός όμως νομίζω πως θα μπορούσε η Λάρισα να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση. Οι παίκτες της Λάρισας ξέρανε καλύτερα το γήπεδο από εμάς, εκμεταλλεύονταν καλύτερα τις καταστάσεις και περιμένανε σε σωστό χρόνο τη μπάλα τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η φάση που δεχτήκαμε στο τέλος προήλθε από ένα παιδικό λάθος και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X