Μοράν: «Θυμωμένοι που δεν κερδίσαμε - Γλιτώσαμε στο τέλος»

Ανοιξε η... ψαλίδα από τη 2η θέση για την ΑΕΚ, στο -6 από τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ερικ Μοράν μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στη Λάρισα. Ο μέσος της Ενωσης τόνισε σε δηλώσεις του πως αυτός και οι συμπαίκτες του φεύγουν… θυμωμένοι από το γήπεδο αφού δεν πήραν τη νίκη, ενώ υπογράμμισε πως ο κακός αγωνιστικός χώρος του «AEL FC Arena» δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοράν: 

Για το ματς:
«Ηταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν μπόρεσαν οι ομάδες να δημιουργήσουν, δεν προσφέραμε θέαμα. Η Λάρισα προσπάθησε στο τέλος, εμείς γλιτώσαμε στο τέλος. Φεύγουμε θυμωμένοι από το γήπεδο. Με τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Φεύγουμε θυμωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε». 


Πόσο τον δυσκόλεψε το γήπεδο;
«Το να παίξεις μεγάλες μπαλιές σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι πιο εύκολο. Το να κοντρολάρεις και να κάνεις συνδυασμούς φυσικά δυσκολεύεσαι». 


Ποιος είναι ο εφικτός στόχος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα;
«Ο στόχος είναι κάθε ματς να μπαίνουμε για να το κερδίζουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο και δρόμο». 


Για τη διαφορά σε σχέση με πέρυσι στην ΑΕΚ; 
«Είναι κάποιοι παίκτες που έφυγαν, άλλοι ήρθαν. Ήρθε νέος προπονητής. Αυτές τις διαφορές βλέπω». 


Για τη διαφορά να παίζεις 
την Τετάρτη στο Ντα Λουζ και σήμερα σε αυτό το γήπεδο της Λάρισας;
«Δεν θα μπω στη σύγκριση 
των δύο γηπέδων ως γήπεδα. Στον αγωνιστικό χώρο θα πω πως από τον καλύτερο δυνατό, παίξαμε στον χειρότερο. Δεν ξέραμε που θα σκάσει η μπάλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X