Τα είπαν για την χορηγία Σαββίδης-Λίγκα με τα προβλήματα να παραμένουν!!

Τα είπαν για την χορηγία Σαββίδης-Λίγκα με τα προβλήματα να παραμένουν!!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη είχε την περασμένη Τετάρτη αντιπροσωπεία της Super League, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Μπαταγιάννη, Βασίλη Γκαγκάτση, Γιώργο Σπανό και Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με το sport-fm

Αντικείμενο της συνάντησης δεν ήταν άλλο από την χορηγία του πρωταθλήματος από την ΣΟΥΡΩΤΗ και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ, εταιρίες συμφερόντων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Από την συνάντηση αυτή λύθηκαν ζητήματα που είχαν προκύψει εδώ και πολύ καιρό και ήδη καταβλήθηκαν στον συνεταιρισμό χρήματα που ήταν χρωστούμενα από πέρσι, καθώς και ένα ποσό που έπρεπε να καταβληθεί το καλοκαίρι.
Ωστόσο, η συμβατική σχέση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν και παραμένει προβληματική…  Και αυτό, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς μελών της λίγκας και κατά κύριο λόγο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δεν διαφημίζει στο γήπεδό της τους χορηγούς του πρωταθλήματος σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σύμβαση.
Αυτό έχει ως συνέπεια, η ΣΟΥΡΩΤΗ να ενεργοποιήσει ποινικές ρήτρες, που φτάνουν και το 1 εκατ. ευρώ, τα οποία και παρακρατά.
Πρόβλημα εμφανίζεται να υπάρχει και με την Nova, η οποία στα λογότυπα του πρωταθλήματος δεν βάζει τον χορηγό. Βέβαια, το συνδρομητικό κανάλι δεν είναι συμβαλλόμενο από την στιγμή που έπαψε να υφίσταται και η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Το πρόβλημα, συνεπώς, παραμένει και σέρνεται εδώ και πολύ καιρό. Από κάποιους εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση, υπάρχει όμως παράλληλα και έντονη ανησυχία, αφού ήδη στα προηγούμενα Δ.Σ. κάποιοι μιλούσαν ακόμη και για καταγγελία της σύμβασης!

Και ο προβληματισμός είναι μεγάλος, διότι τα έσοδα της συνεταιρισμού παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, η λίγκα δεν «βγαίνει» οικονομικά και σε κάθε περίπτωση δεν έχει αλλάξει σελίδα, όπως οι ίδιοι περίμεναν όταν βρήκαν επιτέλους χορηγό μετά από μια διετία κατά την οποία καμία εταιρία δεν ήθελε συνεργασία μαζί τους.

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί, το γεγονός ότι η Γενική Συνέλευση της Super League που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (14/12), διεκόπη για να συνεχιστεί τον Ιανουάριο, με πρόσχημα ένα τεχνικό θέμα που αφορά τους ορκωτούς λογιστές.

Σε αυτή την Γ.Σ., επρόκειτο να εγκριθούν οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 1/7/2017 ως 30/6/2018. Η μη διεξαγωγή της, προφανώς συνδέεται με όσα περιγράψαμε παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X