Χωρίς Πέλκα και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ με Λεβαδειακό

Χωρίς Πέλκα και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ με Λεβαδειακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν οι τραυματίες Δημήτρης Πέλκας (δεξιά γάμπα) και Αντρέ Βιεϊρίνια (οπίσθιο μηριαίοι αριστερά) κι αναμένονται τ’ αποτελέσματα για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων και ο χρόνος απουσίας τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις», κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Δευτέρας (17/12) με τον  Λεβαδειακό και ενδεχομένως να μην προλάβουν ούτε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά τα άλλα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΠΑΟΚ να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη που έγιναν και να συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προσπάθεια που τον βοήθησε να σβήσει το -2 και την πίεση που έφερε στην ομάδα, να παραμένει αήττητος και μόνος πρώτος επτά βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Ατρόμητο.Η πορεία στο Europa League, λοιπόν, είναι ένα σημείο το οποίο προκαλεί προβληματισμό, αλλά δεν αναιρεί όσα έχει πετύχει η ομάδα ως τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X