Ακατανόητο: Ο Σκουρλέτης στηρίζει τον Βασιλόπουλο για Δήμαρχο ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ακατανόητο: Ο Σκουρλέτης στηρίζει τον Βασιλόπουλο για Δήμαρχο ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί οι Δημοτικές εκλογές να έχουν οριστεί τον προσεχή Μάιο, αλλά από τώρα… άναψαν τα αίματα. Και αυτό διότι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Πάνου Σκουρλέτη αποφάσισε να στηρίξει τον Αρη Βασιλόπουλο για να διεκδικήσει ξανά τη Δημαρχία στην περιοχή.

Δηλαδή, τον άνθρωπο που «πολέμησε» όσο κανείς άλλος την ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου, την… έτρεξε δικαστικά και στο ΣτΕ και παρότι έχασε κάθε μάχη και το γήπεδο έχει φτάσει στην τελική ευθεία, ο Σκουρλέτης στέλνει μήνυμα στην ΑΕΚ που κάθε άλλο παρά… θετικό είναι.

Και επίσης έναν Δήμαρχο του οποίου η παράταξη… ψαλιδίστηκε μιας και οι δικοί του σύντροφοι τον παράτησαν, αφού… παράτησε την περιοχή και τα προβλήματα της στο έλεος.

Και πλέον αναμένονται οι επίσημες αντιδράσεις ενόψει της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βασιλόπουλο, τον άνθρωπο που αντιτάχθηκε στο έργο της ΑΕΚ όσο κανείς άλλος από το 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X