«Τελειώνει» ο Γκατούζο από τη Μίλαν μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό!

«Τελειώνει» ο Γκατούζο από τη Μίλαν μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Μίλαν ο Τζενάρο Γκατούζο μετά τον αποκλεισμό-ντροπή των «ροσονέρι» από τη συνέχεια του Europa League.

Η ήττα και ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και όλα πια δείχνουν ότι ο Ιταλός τεχνικός μετράει μέρες στους «ροσονέρι». Όπως υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές εντός της Μίλαν, βασικός στόχος ήταν ο Αντόνιο Κόντε, ωστόσο η περίπτωση του είναι από δύσκολη έως αδύνατη.
Ως εκ τούτου ο νέος γενικός διευθυντής της Μίλαν Ιβάν Γκαζίδης, έχει ρίξει όλο το βάρος στην προσπάθεια του να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ, με τον οποίον συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια στην Άρσεναλ. Αν το καταφέρει, τότε ο Γκατούζο θα απομακρυνθεί άμεσα, αφού η Μίλαν δείχνει ότι θέλει έναν έμπειρο, έναν κανονικό προπονητή για να την οδηγήσει ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X