Πήρε το ματς με τη Δόξα Δράμας στα... χαρτιά ο Βόλος και έπιασε κορυφή

Πήρε το ματς με τη Δόξα Δράμας στα... χαρτιά ο Βόλος και έπιασε κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κορυφή μέσω… δικαστηρίων για τον Βόλο!

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έστω και πρωτόδικα βρίσκεται πλέον η νέα ομάδα του Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας η οποία είχε καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Δόξα Δράμας δικαιώθηκε, καθώς το εν λόγω παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ των Θεσσαλών με 3-0 άνευ αγώνος.

Παράλληλα ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο 1.000 ευρώ για τον εν λόγω αγώνα, τον οποίο ναι μεν είχαν κερδίσει με 2-1 στο γήπεδο, ωστόσο το να δηλώσουν ως γιατρό του αγώνα, τον γιατρό της ομάδας ήταν κάτι που δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Πλέον μετά την εξέλιξη αυτή ο Βόλος προσπέρασε στην βαθμολογία τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς είναι πρώτος, ενώ όσον αφορά την Δόξα Δράμας είναι στην 10η θέση 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

Δέχεται ότι η εγκαλούμενη τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 2 του ΚΑΠ. ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα, που διεξήχθη την 4-11-2018 στην Δράμα μεταξύ των ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, υπέρ της τελευταίας με σκορ 3 – 0.

Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X