Σε κλινική απεξάρτησης από τον τζόγο ο Γκρίφιθς!

Σε κλινική απεξάρτησης από τον τζόγο ο Γκρίφιθς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρένταν Ρότζερς ανακοίνωσε ότι η ομάδα του θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λι Γκρίφιθς, ο οποίος αποφάσισε να αντιμετωπίσει κατάφατσα τον εθισμό του με τον τζόγο

Ο προπονητής της Σέλτικ ήταν απόλυτα προσεκτικός στις εκφράσεις του, με τέτοια θέματα που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και καταλήγουν αρρώστις δεν παίζει κανείς: «Ο Λι θα μείνει εκτός ποδοσφαίρο για κάποιο χρονικό διάστημα. Έχει κάποια εσωτερικά… θέματα εδώ και κάποιους μήνες, αν και παρόλα αυτά έχει καταφέρει να παίζει πολύ καλά σε υψηλό επίπεδο και να σκοράρει αρκετές φορές για εμάς. Ωστόσο έφτασε σε ένα σημείο που είναι δύσκολο για αυτόν.

Είμαστε αποφασισμένοι να του παρέχουμε κάθε επαγγελματική βοήθεια που χρειάζεται για να φέρει ξανά τον εαυτό του σε μία καλή κατάσταση. Ωστόσο για να φτάσει εκεί πρέπει να βρει ξανά την ευτυχία. Είναι πατέρας πέντε παιδιών είναι ένας υπέροχος τύπος, αλλά το ποδόσφαιρο και η ζωή είναι σκληρά αυτή την στιγμή με αυτόν. Επομένως θέλουμε να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτό που περνάει και θα σας ενημερώσουμε πότε θα επανέλθει».

Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. ο Λι Γρίφιθς, ο 28χρονος διεθνής επιθετικός της Σέλτικ αποφάσισε να μπει σε κέντρο απεξάρτησης από τον τζόγο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του σε αυτόν, ο οποίος λίγο έλειψε να καταστρέψει την επαγγελματική και οικογενειακή του γαλήνη, με την Σέλτικ να στέκεται στο πλευρό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X