Βιτόρια: «Να νικήσουμε την ΑΕΚ για τα λεφτά και το πρεστίζ»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται αύριο στο Da Luz από την Μπενφίκα, στην τελευταία της αναμέτρηση στο Champions League. Το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες, με την Μπενφίκα να έχει πάρει οριστικά την 3η θέση. Βεβαίως, η ΑΕΚ πάει στην Λισσαβόνα για τους πρώτους της πόντους.

Στην συνέντευξη τύπου της πορτογαλικής ομάδας, ο κόουτς της Μπενφίκα, Ρού Βιτόρια ξεκαθάρισε πως θέλει το τρίποντο για το πρεστίζ της ομάδας, αλλά και τα… λεφτά!

«Είναι σημαντικό να τελειώσουμε την παρουσία μας στο Champions League με μια νίκη και άλλα 3 εκατ. ευρώ για το κλαμπ. Αυτό είναι κίνητρο για όλους μας, όπως φυσικά και το πρεστίζ. Θεωρώ πως η διαφορά όλη έγινε στους βαθμούς που χάσαμε με τον Άγιαξ. Σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα εκείνοι σκόραραν, ενώ εμείς όχι», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχετικά με τις βλέψεις της ομάδας του στο Europa League, όπου η Μπενφίκα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία τον Φεβρουάριο, είπε: «Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να κερδίσουμε. Μετά θα δούμε τον αντίπαλό μας στους 32 του Europa League και εκεί θα πάμε βήμα-βήμα. Δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις. Θα δούμε ποιος θα βρεθεί στο δρόμο μας και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Το Europa League είναι μια απαιτητική διοργάνωση, αλλά έχουμε φιλοδοξίες. Πάντως μέχρι τότε υπάρχουν πολλά ματς».

Ερωτηθείς για την παρουσία του Ζοάο Φέλιξ στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως «… η παρουσία του δεν σημαίνει πως θα παίξει κιόλας. Είναι πάντως μια πιθανότητα. Θα το δείτε αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X