Δολοφονία Τοπαλούδη: Θρίλερ δίχως τέλος-Ανοίγει νέος κύκλος ερευνών

Δολοφονία Τοπαλούδη: Θρίλερ δίχως τέλος-Ανοίγει νέος κύκλος ερευνών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος κύκλος ερευνών ανοίγει για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, την ώρα που οι δράστες απολογήθηκαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Την ώρα που βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων σε ένα πλήθος ευρημάτων που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία της εξοχικής κατοικίας όπου οδηγήθηκε η 21χρονη, στην οικία του θύματος, αλλά και τα ηλεκτρονικά ευρήματα τριών κινητών τηλεφώνων και δύο φορητών υπολογιστών.

Όλα αυτά καθώς νέες καταθέσεις έρχονται να προστεθούν σε όσα διερευνούν οι αρχές. Συγκεκριμένα, δύο μάρτυρες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Τη συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να έχει κάνει μια γυναίκα που είδε το λευκό βαν το βράδυ της δολοφονίας.

Ανάλογη κατάθεση φέρεται να έχει κάνει και ένα τρίτο άτομο στο λιμεναρχείο. Το ίδιο είχε ισχυριστεί και η πλευρά της οικογένειας της κοπέλας. Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία, οι δράστες πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης Τοπαλούδη, και έπλυναν με χλωρίνη το αυτοκίνητο προκειμένου να μην τους εντοπίσουν.

Καταγγελίες για κύκλωμα εκβιαστών

Ο πατέρας της 21χρονης, που δολοφονήθηκε στο νησί, έκανε λόγο από τη δική του μεριά για κυκλώματα που δρουν στη Ρόδο και εκμεταλλεύονται απειλώντας κοπέλες που φοβούνται να μιλήσουν και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζουν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, “στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα”. Σημειώνεται πως φίλοι της νεαρής σε δηλώσεις τους σε τηλεοπτική εκπομπή έκαναν λόγο και για παλαιότερο βιασμό που είχε υποστεί η κοπέλα τον οποίο είχε καταγγείλει στην αστυνομία. Από το τοπικό ΑΤ ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Προφυλακίστηκαν μετά από απόπειρα λιντσαρίσματος

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στις φυλακές του Αυλώνα, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στα Γρεβενά. Η μεταγωγή τους προγραμματίστηκε να γίνει υπό άκρα μυστικότητα, καθώς ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η οργή της τοπικής κοινωνίας για το στυγερό έγκλημα που φέρονται να έχουν διαπράξει και η οποία εκφράστηκε και έξω από τα δικαστήρια της Ρόδου.

Ο 21χρονος Μ. Κ. ισχυρίστηκε ότι ο συγκατηγορούμενός του “ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου με σκοπό να αποσείσει τις ευθύνες του”. Υποστηρίζει ότι ο 19χρονος επιτέθηκε στην Ελένη Τοπαλούδη και πως ο ίδιος ζήτησε να καλέσουν ασθενοφόρο.

Ο 19χρονος ενώπιον των λιμενικών υποστήριξε τα εντελώς αντίθετα. Ότι ο 21χρονος χτύπησε την Ελένη Τοπαλούδη και αυτός δεν ήθελε να μεταφέρουν την κοπέλα στο νοσοκομείο. Κοινώς, οι δύο κατηγορούμενοι κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X