Σκόκο: «Ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της καριέρας μου» (VIDEO)

Σκόκο: «Ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της καριέρας μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος άτυχος του τελικού του «αιώνα», όπως χαρακτηρίστηκαν οι αναμετρήσεις της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς στο Κόπα Λιμπεραδόρες, ήταν ο Νάτσο Σκόκο.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να παίξει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της διοργάνωσης και εκεί ακριβώς στάθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Είχε περάσει αρκετός καιρός από τον πρώτο τελικό. Νομίζω ότι ήταν η πιο δύσκολες (εβδομάδες) τις καριέρας μου. Γιατί ο τραυματισμός μου άρχισε με μία ενόχληση στον αγώνα με την Γκρέμιο, τον οποίο δεν ήθελα να χάσω και εξακολουθώ μέχρι σήμερα να έχω πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Πίστεψα ότι θα καταφέρω. Έκανα ό,τι μπορούσα για να μπορέσω να παίξω και ήμουν στεναχωρημένος όσο περνούσε ο καιρός που δεν μπορούσα να παίξω».

Καταλήγοντας, ο Σκόκο υπογράμμισε: «Αισθάνομαι, ωστόσο, μεγάλη χαρά που η Ρίβερ Πλέιτ πήρε το Κόπα Λιμπερταδόρες, αν και θα ήθελα να παίξω σε έναν από τους δύο τελικούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X