Απίστευτος Μαρτίνς! Κλωτσούσε... ότι έβρισκε για την αποβολή του Ποντένσε! (VIDEO)

Απίστευτος Μαρτίνς! Κλωτσούσε... ότι έβρισκε για την αποβολή του Ποντένσε! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχουν… θράσος στο λιμάνι! Δεν φτάνει που ο Ποντένσε γλίτωσε την απευθείας αποβολή του Τζήλου, που θα σήμαινε πολύ μεγαλύτερη τιμωρία για τον παίκτη του Ολυμπιακού και τελικά την… έβγαλε με δεύτερη κίτρινη, αλλά ο Μαρτίνς έχει παράπονα!

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων»τα έκανε όλα… λίμπα στον πάγκο του Ολυμπιακού, κλωτσώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του, φωνάζοντας σε έξαλλη κατάσταση για το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες.

Δείτε την αντίδραση του προπονητή του Ολυμπιακού στο ακόλουθο βίντεο:

Μάλιστα, ο Μαρτίνς δεν σταμάτησε εκεί, αφού κατευθύνθηκε αμέσως προς τον ρέφερι του αγώνα, Θανάση Τζήλο, διαμαρτυρόμενος σε έντονο ύφος για τα σφυρίγματά του. Μάλιστα, ο τέταρτος διαιτητής, Γιώργος Βρέσκας, του έκανε νόημα ότι θα γράψει στο φύλλο αγώνα αυτά που έλεγε στον Τζήλο, όμως αυτό δεν τον σταμάτησε.

Τα νεύρα του Μαρτίνς φάνηκαν και μετά, αφού δεν σταμάτησε στις κάμερες της ΕΡΤ για να κάνει δηλώσεις. Αντίθετα, χαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια και κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X