Μελισσανίδης: "Το νούμερο ένα αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα"

Το κτίριο που θα παραχωρήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να στεγαστούν τα τμήματα της Ερασιτεχνικής επισκέφτηκαν το πρωί ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ μαζί με τον πρόεδρο της “Μάνας” ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου

Οι δύο άνδρες επιθεώρησαν τον χώρο όπου σε λίγο καιρό θα δεσπόζει το νέο “σπίτι” της ΑΕΚ.Ένα προπονητικό κέντρο “στολίδι” που θα εκτοξεύσει το σωματείο σε άλλο επίπεδο και θα το βάλει σε μια νέα τροχιά. Η έκταση που ξεπερνάει τα 3.000τμ θα φτιαχτεί φυσικά με χρηματοδότηση του Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς τα έξοδα είναι τεράστια για τα δεδομένα της Ερασιτεχνικής. Ένα έργο ζωής γίνεται πραγματικότητα με την σπουδαία κίνηση του ισχυρού άντρα της ΑΕΚ.

Μελισσανίδης και Αλεξίου βρέθηκαν για λίγη ώρα στον χώρο κάνοντας μια πρώτη αυτοψία και αποφάσισαν πως θα κινηθούν από δω και πέρα. Στόχος είναι να στεγαστούν εκτός από τα πολλά τμήματα, τα γραφεία της Ερασιτεχνικής, θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο γυμναστήριο που θα εξυπηρετεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του σωματείου. Παράλληλα στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από προπονήσεις θα υπάρχει δυνατότητα και για την διεξαγωγή αγώνων για τα μικρότερα τμήματα. Όπως ανέφερε στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ο Δημήτρης Μελισσανίδης να κάνουν άμεσα μια έκθεση για τους χώρους που θα χρειαστούν η οποία θα δοθεί στους μηχανικούς για να προχωρήσουν οι εργασίες.

Φαίνεται πως ο ίδιος ο Μελισσανίδης το έχει πάρει πολύ “ζεστά” το θέμα του νέου σπιτιού της ΑΕΚ όπως φαίνεται και από την συγκλονιστική δήλωση του μετά τη σημερινή επίσκεψη: «Όπως θα έχουμε το νούμερο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, έτσι θα κάνουμε το νούμερο ένα αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X