Άτυχος ο Μαρκαριάν της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Άτυχος ο Μαρκαριάν της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άτυχος στάθηκε ο αθλητής της ΑΕΚ , Αζάτ Μαρκαριάν στους σημερινούς αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πυγμαχίας που πραγματοποιούνται στην Πάτρα

Στον σημερινό αγώνα κόντρα στον Χιούετ του Παναθηναϊκού, τραυματίστηκε στο χέρι που είχε σπάσει και είχε κάνει χειρουργείο, με αποτέλεσμα να σταθεί αδύνατο να κερδίσει τον αγώνα. Η δυναμική του Μαργκαριάν, ωστόσο, αποδείχθηκε για άλλη μία φορά από το γεγονός ότι αγωνίστηκε και στους 3 γύρους και δεν παραιτήθηκε του αγώνα, χωρίς όμως να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

Αυτήν την ώρα ο Μαργκαριάν βρίσκεται σε νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου διαπιστώθηκε αιμάτωμα, ενώ όλα γίνονται σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του Αζάτ Μαργκαριάν που ακόμα και σε μία τόσο δύσκολη και άτυχη στιγμή, τίμησε τα χρώματα του Συλλόγου αγωνιζόμενος μέχρι τέλους για τον “Δικέφαλο Αετό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X