"Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ΑΕΚ - Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον δανεισμό του Γιακουμάκη"

AEK - Λαμία 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσιεύματα από το Ισραήλ κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με τη σελίδα του Ισραήλ, “Walla”, ο επιθετικός της Ενωσης τα έχει βρει σε όλα με τη Μακάμπι, στην οποία είναι προπονητής ο πρώην του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς,

Αντικείμενο διαφωνίας των δύο ομάδων είναι η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2019 και μένει να φανεί εάν θα βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Κρητικού φορ για να πει το “ναι” στους Ισραηλινούς φαίνεται ότι έπαιξε η επιμονή του Βλάνταν Ίβιτς, έτσι όπως διατυπώθηκε μέσω της συνομιλίας των δύο πλευρών. Το συμβόλαιο του στην Ένωση λήγει το 2021 κι εφέτος έχει έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές (έχει σημειώσει 1 γκολ).

Ο Γιακουμάκης πήγε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017, προερχόμενος από τον Πλατανιά. Πέρυσι με την ΑΕΚ κατέγραψε 21 συμμετοχές και 2 γκολ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ. Σε 12 ματς έχει μαζέψει 30 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Μπνέι Γιεχούντα έχει 22.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X