
Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας! Μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο το όνομα του 27χρονου μεσοεπιθετικού ακουγόταν συνέχεια για τους «Μερένχες» ωστόσο το καλοκαίρι ο μόνος που αποχώρησε από το Λονδίνο ήταν ο Τιμπό Κουρτουά.
Η πρωταθλητές Ευρώπης ωστόσο συμφώνησαν με τον Αζάρ ο οποίος είχε δηλώσει πως θέλει να γίνει κάτοικος Μαδρίτης ενώ η συμφωνία με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, αναμένεται εκτός από το ποσό των 170 εκατομμυρίων ευρώ να περιλαμβάνει και τον Ματέο Κόβασιτς που είναι δανεικός αυτή τη στιγμή στην Τσέλσι.

Βγάζει στο «σφυρί» τον Λίντελοφ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ΑΕΚ βγάζει στη σέντρα τον Μαρινάκη: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί τη Super League για προσωπικές επιδιώξεις – Δεν θα δεχθούμε ορισμούς απο τον Κλάτενμπεργκ»

ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ. Αποφασίζει η ΕΕΠ…»

Ο ΠΑΟΚ «ξεγυμνώνει» τον Μαρινάκη: «Κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League – Προασπίζει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού με συναντήσεις του»

Ζόζεφιν: «Τουρλώνεται» και δείχνει το καλογυμνασμένο της κορμί (ΦΩΤΟ)