«Γνωρίζουμε τις επαφές της ΑΕΚ με τον Αρέγκι»

Εντόπισε χαφ από τη Σκανδιναβία η ΑΕΚ- Σε ανοιχτή γραμμή και με Αρέγκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην απόκτηση του Αντριάν Αρέγκι φαίνεται πως έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της η ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές είναι δεδομένο πως θα αποκτήσουν παίκτη για την μεσαία γραμμή της ομάδας, με τον 26χρονο να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Με δηλώσεις του στο στο ραδιόφωνο Nacional Tucuman , ο αντιπρόεδρος της Τέμπερλεϊ, Σέρχιο Χιαντούρκο επιβεβαίωσε πως η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει δικό της τον παίκτη! Ωστόσο, επεσήμανε πως για να προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση του Αρέγκι, θα πρέπει πρώτα  η Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν να αγοράσει τα δικαιώματά του από την Ατλέτικο Τέμπερλεϊ, από την οποία έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού:

«Ο Αντριάν είναι ποδοσφαιριστής της Τέμπερλεϊ. Η Σαν Μαρτίν έχει οψιόν αγοράς τον Δεκέμβρη και τον προσεχή Ιούνιο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τέμπερλεϊ ως το 2020. Δεν μας εκπλήσσει η πρόταση από την Ευρώπη. Στον σύλλογο δεν έχει φτάσει κάτι ακόμα. Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν πάντως επαφές με την πλευρά του Αντριάν», σχολίασε αρχικά ο Χιαντούρκο και πρόσθεσε:

«Η Τέμπερλεϊ βρίσκεται σε αναμονή γιατί είναι μια ευκαιρία τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον παίκτη. Υπάρχει ένα συμβόλαιο με τη Σαν Μαρτίν. Πρέπει να αποδεσμευτεί και να υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη. Είναι υπαρκτή η πιθανότητα να πάει εκεί. Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί με τον ελληνικό σύλλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X