Διπλή κίνηση για τη μεσαία γραμμή

Διπλή κίνηση για τη μεσαία γραμμή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες ημέρες, η ΑΕΚ θέλησε να χαμηλώσει τον πήχη των προσδοκιών για τις μεταγραφές του Γενάρη, τονίζοντας πως βασική προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός χαφ. Ωστόσο, ο χρόνος που μεσολάβησε, οι αδυναμίες που ανέδειξε εντός της ομάδας, αλλά και τα νέα δεδομένα με την επικείμενη αποχώρηση των Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλου (και οι τρεις είχαν χρησιμοποιηθεί ως χαφ, οι δύο πρώτοι φέτος), φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι πλέον να κινηθεί για την απόκτηση δύο χαφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ισως υπάρξει και κάποια επιπλέον κίνηση για ακραίο επιθετικό, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Για το κέντρο πάντως, αποτελεί κοινή διαπίστωση, πως ελλείψει Σιμόες θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση με δύο παίκτες που θα δώσουν ποιότητα και βάθος.

Βέβαια, ουδείς πρέπει να λησμονεί, πως το παράθυρο του Ιανουαρίου δεν είναι πάντα ιδανικό για κινήσεις προοπτικής. Κυρίως συμπληρωματικές κινήσεις, που κλείνουν τρύπες. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ ψάχνει την περίπτωση του Αργεντινού Αρέγκι, κυρίως για να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Υπάρχει ενδιαφέρον – παρά τη διάψευση – για τον Ντιένγκ από το Μάλι, υπάρχει περίπτωση και από τη σκανδιναβική αγορά. Ο στόχος είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν, να είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη την 1η Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X