Πρώτη επιλογή ο Αρέγκι για την ΑΕΚ

Πρώτη επιλογή ο Αρέγκι για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ΑΕΚ θα κινηθεί για την ενίσχυση της στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Ήταν ειλημμένη η απόφαση ενίσχυσης και πριν τις ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Αντρέ Σιμόες.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» χτενίζουν την αγορά για να βρουν τον κατάλληλο παίκτη για τον «κιτρινόμαυρο» χώρο του κέντρου. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πρώτη επιλογή για την ΑΕΚ είναι ο μέσος της  Σαν Μαρτίν Ντε Τουκουμάν, Αντριάν Αρέγκι. Ο Αργεντινός αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους». Ειναι ένας παίκτης που βγάζει πολύ πάθος στο παιχνίδι του, με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον 26χρονο. Βεβαίως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πρώτα κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς ο Αρέγκι αγωνίζεται στην   Σαν Μαρτίν Ντε Τουκουμάν ως δανεικός από την Ατλέτικο Τέμπερλει. Ο 26χρονος μέσος θέλει να κάνει το… βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ φαίνεται πως επιθυμεί να ενταχθεί στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Φυσικά, στο κάδρο για την ΑΕΚ δεν βρίσκεται μόνο ο Αντριάν Αρέγκι, υπάρχει και ο Αλιού Ντιένγκ για τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» διέψευσαν το ενδιαφέρον τους. Είναι ένας παίκτης που κάνει… κλικ στην ΑΕΚ, αλλά δύσκολα παραχωρείται από τους Αλγερινούς. Παράλληλα, η «Ένωση» κοιτάζει και την αγορά της Σκανδιναβίας, όπου είχε βρει παλαιότερα το… λαβράκι, Γιάκομπ Γιόχανσον.

Η ουσία είναι πως στην ΑΕΚ θέλουν την 1η Ιανουαρίου να υπάρχει νέος μέσος στα Σπάτα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Δεν αποκλείεται, η ΑΕΚ να κάνει και δεύτερη κίνηση για την ενίσχυση της στο κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X