Στον Μόντριτς η «Χρυσή Μπάλα» - Εσπασε το δίπολο Μέσι-Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ)

Στον Μόντριτς η «Χρυσή Μπάλα» - Εσπασε το δίπολο Μέσι-Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Εσπασε» το δίπολο Μέσι-Ρονάλντο ο Λούκα Μόντριτς, κατακτώντας τη «Χρυσή Μπάλα»!

Από το 2007 και την 1η θέση του Κακά, η διαδικασία είχε αποκτήσει έναν χαρακτήρα ξεκάθαρης αντιζηλίας μεταξύ των δύο κορυφαίων του καιρού μας. Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαζαν απλά θέσεις (με εξαίρεση το 2010: 1 Μέσι, 2 Ινιέστα, 3 Τσάβι). Οι δυο τους πήραν από πέντε φορές το βραβείο, αλλά φέτος δεν γινόταν να το στερήσουν από τον Λούκα Μόντριτς, όσο παικταράδες κι αν συνεχίζουν να είναι ο Αργεντινός κι ο Πορτογάλος.

Ο μέσος της της Ρεάλ έγινε ο πρώτος Κροάτης που λαμβάνει το βραβείο, έχοντας ξεκάθαρη διαφορά από τους υπόλοιπους και μαζεύοντας 753 ψήφους. Στη 2η θέση ο Κριστιάνο Ρονάλντο (576), στην 3η ο Αντουάν Γκριεζμάν (414), στην 4η ο Κιλιάν Μπαπέ (347) και στην 5η ο Λιονέλ Μέσι (280), στην πιο χαμηλή του από το 2007.

Ο Μόντριτς που έκανε εκπληκτική χρονιά με την 2η θέση στο Μουντιάλ και την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Champions League, έγινε ο έβδομος παίκτης της Ρεάλ (καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσους διαφορετικούς) που βραβεύεται και χάρισε στους Μαδριλένους το 11ο τρόπαιο (έπιασαν την Μπαρτσελόνα στην κορυφή).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X