Ξεφορτώνεται τον Tουρέ ο Βαγγέλης

Ξεφορτώνεται τον Tουρέ ο Βαγγέλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ιβοριανό άνοιξε η πόρτα της εξόδου από τη διακοπή του Νοεμβρίου, όταν άρχισε ο Ντμίτρι Σέλουκ να εξαπολύει κεραυνούς σε Μοντεστό και Καρεμπέ (σ.σ. δεν τους κατονόμασε, αλλά αυτούς εννοούσε), θεωρώντας τους υπεύθυνους για τη μη χρησιμοποίηση του Τουρέ.

Ακολούθησαν οι αποκλεισμοί από την αποστολή του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Μπέτις, Παναιτωλικό και κάπως έτσι άρχισε να μετράει γρηγορότερα πλέον η αντίστροφη μέτρηση του Ιβοριανού άσου στο λιμάνι.

Τον τελευταίο καιρό έχουν βγει ένα σωρό ρεπορτάζ στο εξωτερικό που αναφέρουν ότι ομάδες από την Αραβία, αλλά και σύλλογοι από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Μίλαν, Γουέστ Χαμ και όχι μόνο) ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το Sport.24 ο Σέλουκ φέρεται εδώ και πολύ καιρό να έχει βγει στην αγορά για να βρει τον επόμενο σταθμό του Τουρέ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει το σενάριο ότι μέχρι και τα πρωταθλήματα της Κίνας ή των ΗΠΑ κοιτάζει ο ατζέντης του Αφρικανού, με την αγορά του MLS πάντως να ανοίγει τον Φεβρουάριο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X