Κονέ: «Με προσβάλει ο Βιεϊρίνια, δεν έκλεψα κανέναν-Κοιμηθήκαμε με 5 βαθμούς και χωρίς κόσμο, ξυπνήσαμε με... άλλα!» (VIDEO)

Κονέ: «Με προσβάλει ο Βιεϊρίνια, δεν έκλεψα κανέναν-Κοιμηθήκαμε με 5 βαθμούς και χωρίς κόσμο, ξυπνήσαμε με... άλλα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ απάντησε στις προσβλητικές δηλώσεις του Αντελίνιο Βιεϊρίνια πως το περσινό πρωτάθλημα κλάπηκε από τον ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Ίβιτς στη Λεωφόρο.

Ο Παναγιώτης Κονέ μετά τις δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο Open τόνισε πως ο άσος του ΠΑΟΚ τον προσβάλει με όσα λέει για το περσινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της ΑΕΚ ανέφερε στην εκπομπή Τοtal Football: «Εμένα με προσβάλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με 5 βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο. Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα».

Για το αν οι ομάδες πρέπει να παίρνουν τους βαθμούς εκτός γηπέδων: «Το ίδιο πράγμα που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς. Έκανε τον πεθαμένο. Εγώ είμαι την άποψης να τιμωρείται η ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X