Νίκη με Λαμία για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής θέλει η ΑΕΚ

Νίκη με Λαμία για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής θέλει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Ένα σημαντικό βήμα προς τον στόχο της ανόδου θέλει να κάνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που υποδέχεται στις 18:45 στη Νέα Φιλαδέλφεια τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΑΟ Λαμίας. Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι “κιτρινόμαυρες” θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι και να διατηρήσουν φυσικά στον έναν βαθμό την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Στις τάξεις του “Δικεφάλου” γνωρίζουν πολύ καλά πως για να καταφέρουν να πανηγυρίσουν την άνοδο θα πρέπει να κερδίσουν τέτοιο είδους αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες που έχουν επίσης τον ίδιο στόχο. Η Λαμία αποτελεί μέχρι τώρα την έκπληξη στο πρωτάθλημα της preleague καθώς μαζί με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς και ακολουθεί η ΑΕΚ με 16. Μοναδική απώλεια βαθμών για την ομάδα της Ελένης Μεμετζή ήταν στη Μίκρα όταν και έχασε με 3-2 σετ από τον ΠΑΟΚ.

Η ακραία της ΑΕΚ Εύη Χρήστου με δηλώσεις της στο aek.gr τόνισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι μια καθαρή νίκη.  Όπως ανέφερε η ΑΕΚ στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο και για να το πετύχει θα πρέπει να κερδίσει τέτοιου είδους αναμετρήσεις ενώ έκανε και κάλεσμα στον κόσμο: “Ο στόχος της ομάδας μας, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι ξεκάθαρος και είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Για αυτό όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, όπως και τον αγώνα κόντρα στη Λαμία. Πρόκειται για ένα δυνατό και άξιο αντίπαλο που βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας, όμως εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο την καθαρή νίκη. Ελπίζουμε ο κόσμος της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό μας για ακόμα μια φορά γιατί τον χρειαζόμαστε, στον αγώνα που δίνουμε για την άνοδο”.

Διαιτητές του αγώνα οι: Μουλά Ειρ., Πικραμένος, Γραμματεία: Δενδή, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.

 

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Preleague

Σάββατο

Αρτάκης 15.00: ΓΣ Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: ΑΕΚ – ΑΟ Λαμίας 2013

Κορυδαλλού 19.00: ΑΓΣ Άρτεμις – ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Μ. Τσικίνας 17.00: ΧΑΝΘ – ΦΟ Βριλησσίων

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω – ΓΑΣ Μεσσαράς

Ζηρίνειο 17.30: ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός ΑΟ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X